مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان > کانون های اشتغال و کارآفرینی

رویداد اکوسیستم کارآفرینی اصفهان و ضرورت برابری توزیع فرصت های خلق ثروت در استان

رویداد آنلاین ” اکوسیستم کارآفرینی اصفهان و ضرورت برابری توزیع فرصت های خلق ثروت در استان” روز دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در مرکز نوآوری علمی کاربردی جهتددانشگاهی اصفهان برگزار شد. این رویداد که با همکاری مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان (منش) برگزار شد، از سری رویدادهای ترویجی بود که در جهت رشد و ارتقای اکوسیستم کارآفرینی استان و ایجاد انگیزه در مخاطبان در جهت ایجاد ایده های نو در ایجاد کسب و کار برگزار می‌شود.

در این رویداد با بیان ارزش اکوسیستم  کارآفرینی و نقش آنها در رشد و توسعه جوامع، بر ضرورت توزیع عادلانه و برابر فرصتها تاکید شد با این هدف که اکوسیستم ها باعث ایجاد مدل جدید اختلاف طبقاتی نشوند. در ادامه بخش هایی از اکوسیستم کارآفرینی استان اصفهان از جمله “پویش پیشتازی” و “باشگاه مشاوران ” و … و روشهای حمایت جدی از کارآفرینان در این اکوسیستم جهت اطلاع مخاطبان معرفی شد.

سخنران این رویداد دکتر کورش خسروی دبیر منطقه ویژه علمی و فناوری استان اصفهان بود.

رویداد تفکر استراتژیک در کارآفرینی

به همت مرکز نوآوری و شتابدهی (منش) جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و همکاری مرکز نوآوری درمرکز آموزشی علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان، اولین رویداد از سری رویدادهای ترویج  با عنوان ” تفکر استراتژیک در کارآفرینی”  روز چهارشنبه  ۲۹ دیماه ۱۴۰۰ به صورت بر خط برگزار شد. هدف از برگزاری این سلسله رویدادهای ترویجی از یک طرف ترفیع جایگاه کارآفرینی در اذهان و افکار و از سوی دیگر ایجاد نسل جدیدی از کارآفرینان با ایده های نو و قابل اجرا در جهت ایجاد کسب و کارهای نو می باشد.

وبینار آموزشی”تفکر استراتژیک در کارآفرینی” به شکل خاص در جهت القای رویاپردازی واقع بینانه به مخاطبان خود در جهت رسیدن به خلق و پیاده‌سازی یک ایده کارآفرینانه خوب انجام شد و تاکید شد که تفکر استراتژیک موفقیت محور بوده و به دنبال کسب موفقیت است به شرط آنکه روشهای استراتژیک که در جریان رویداد در مورد آن بحث شد مورد توجه و استفاده قرار گیرد.

تفکر استراتژیک و ویژگی‌های آن، ویژگی‌های شخصیتی کارآفرینان موفق، چگونه واقع بینانه رویاپردازی کنیم؟ و روش‌های استراتژیک در شناخت بازار از جمله محورهای این رویداد بود ومخاطبان رویدادکارآفرینان، دانشجویان، صاحبان ایده و اصناف بودند.

سخنران این وبینار دکتر قاسم قجاوند- هیئت علمی دانشگاه، مدرس کارآفرینی و مدیر کانون کلینیک های مددکاری اجتماعی استان اصفهان بود.