مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان > راهنمای انتخاب واحد و پرداخت شهریه

دانشجویان گرامی دقت نمایید، دروس ارائه شده به تفکیک رشته و نیمسال ورود در کانال اطلاع رسانی ایتا مرکز به آدرس ek14014@ اعلام می‌شود.

1. ورود به سایت هم آوا دانشگاه علمی کاربردی به نشانی اینترنتی edu.uast.ac.ir
  2. وارد کردن نام کاربری و رمز عبور برای ورود به سامانه هم آوا علمی کاربردی
  3. کلیک کردن بر روی گزینه دسترسی در بالای سایت
  4. مشاهده تمامی امکانات مربوط به دانشگاه علمی کاربردی
  5. کلیک کردن بر روی گزینه انتخاب واحد و اخذ دروس مورد نظر با رعایت اصول پیش نیازی دروس و سایر مقررات آموزشی
  6. کلیک کردن بر روی گزینه «تسویه حساب دانشجو»
  7. مشاهده مبلغ بدهی دانشجو
  8. کلیک کردن بر روی گزینه پرداخت و پرداخت شهریه دانشگاه با وارد کردن اطلاعات کارت بانکی
  9. تکمیل مراحل پرداخت و خروج از سامانه

نکته۱: دقت نمایید بر اساس تنظیمات سامانه مبلغ پرداختی هنگام انتخاب واحد، ۵۵ درصد از کل شهریه نیمسال است و لازم است مابقی شهریه تا پایان نیمسال تحصیلی تسویه شودنک.

نکته ۲: تنها دو ساعت پس از انتخاب‌واحد فرصت دارید شهریه خود جهت نهایی کردن دروس را واریز نمایید. درغیر این صورت سامانه به طور اتوماتیک انتخاب واحد را حذف خواهدکرد.