مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان > اخبار مرکز > کارگاه آشنایی به رشته مدیریت کسب و کارهای اینترنتی (شنبه ۹ شهریور)

مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی با همکاری مجتمع آموزشی پژوهشی صنعت آب وبرق کارگاهی با عنوان آشنایی با رشته مدیریت کسب و کارهای اینترنتی برگزار میکند.
دوره کارشناسی حرفه ای مدیریت کسب و کارهای اینترنتی شامل مجموعه ای از قابلیت هاست که دست یافتن به آنها نیازمند گذراندن دروس نظری و عملی است که فرد را برای شناسایی نیازهای مشتریان از طریق راه اندازی سیستم های مجازی ، تامین و راه اندازی بازارهای اینترنتی ، تامین و ارائه اطلاعات مورد نیاز بازارهای اینترنتی ، ارائه خدمات فروش و معرفی محصولات در شبکه های اجتماعی و مدیریت واحدها و بازارهای اینترنتی است.هدف از اجرای این دوره تربیت نیروهای کارآمد در شناسایی زمینه ها، طراحی کسب و کار اینترنت و مدیریت واحدها و بازارهای اینترنتی است.
این کارگاه روز شنبه ۹ شهریور در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان در محل “اصفهان-میدان استقلال-کیلومتر یک بزرگراه آزادگان” و به صورت رایگان برگزار می شود.
جهت شرکت در کارگاه ارسال عبارت “کسب و کار” به شماره ۰۹۱۳۶۸۱۳۲۴۰ و یا تماس با شماره ۳۳۸۰۱۴۹۱-۰۳۱