مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان > اخبار مرکز > مهلت ثبت‌نام دوره‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهر ۱۴۰۰ تمدید شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از تمدید زمان ثبت نام دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای و دوره مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی این دانشگاه در مهرماه ۱۴۰۰ خبر داد.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر افزود: با عنایت به پیگیری و هماهنگی های به عمل آمده با سازمان سنجش آموزش کشور، پذیرش در دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای و دوره مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه تا ۱۰ شهریور ماه سالجاری تمدید شد.

وی اظهار کرد: متقاضیان می بایست پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و فراهم کردن مدارک و اطلاعات مورد نیاز اعلام شده، با مراجعه به سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به نشانی www.uast.ac.ir و یا سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org  نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.