مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان > اخبار فرهنگی > مسابقه بزرگ کتاب خوانی با عنوان، پویش دانشجویی درخانه_ باکتاب _ میمانیم برگزار می شود

مسابقه بزرگ کتاب خوانی با عنوان، پویش دانشجویی درخانه_ باکتاب _ میمانیم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان حجه الاسلام والمسلمین حسین معصوم زاده با اعلام این خبر گفت: با توجه به تعطیلات طولانی مدت دانشجویان در این ایام و لزوم برنامه ریزیِ فرهنگی_معرفتی در این نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با همکاری دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان اقدام به برگزاری مسابقه بزرگ کتاب خوانی ویژه دانشجویان سراسر کشور با عنوان، پویش دانشجویی # درخانه_ باکتاب _ میمانیم نموده است .

معصوم زاده  گفت: این مسابقه  در بستر مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان و از تاریخ ۲۸ اسفند ماه ۱۳۹۸ تا ۲۸ فروردین ماه ۱۳۹۹ برگزار می شود و دانشجویان می بایست جهت شرکت در مسابقه به سایت آموزش مجازی دانشگاهیان به آدرس www.ec.nahad.ir مراجعه کرده و با انتخاب پویش دانشجویی در خانه با کتاب می مانیم وارد روند مسابقه شوند.

مسوول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علمی کاربردی اظهار داشت: از دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی استان اصفهان دعوت می کنیم  به منظور  بالا بردن اطلاعات و نشر فرهنگ کتابخوانی در این مسابقه شرکت کنند . حجه الاسلام معصوم زاده افزود: دانشجویان  برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه این مسابقه می توانند دفترچه راهنمای مربوط را که در سایت ستاد استان است مطالعه نمایند.

دفترچه راهنمای مسابقه کتابخوانی