مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان > اخبار مرکز > زمان ثبت نام پذیرش در دوره‌های کاردانی و کارشناسی (ناپیوسته) مهرماه سال ۹۹ دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از زمان پذیرش در دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) مهرماه سال ۱۳۹۹ این دانشگاه، در شهریور ماه سالجاری خبر داد.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: با پیگیری‌ها و هماهنگی‌های به عمل‌آمده با سازمان سنجش آموزش کشور، پذیرش دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) مهرماه سال ۱۳۹۹ مطابق جدول زیر انجام خواهد پذیرفت:

مقطع                                                                  زمان پذیرش

کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای (ناپیوسته)                                  ۹۹/۰۶/۰۴ لغایت ۹۹/۰۶/۱۱

مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته)                        ۹۹/۰۶/۱۱ لغایت ۹۹/۰۶/۱۷

در ضمن داوطلبان جهت کسب اطلاعات بیشتر و نیز دریافت دفترچه راهنمای پذیرش دوره‌های مذکور می‌توانند در تاریخ‌های قید شده به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه نمایند.وی افزود: متقاضیان می‌بایست پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز، در زمان اعلام شده از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند.