مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان > اخبار مرکز >  رویداد رویتاک روز جمعه ۸ آذرماه در محل کتابخانه شهرداری اصفهان واقع در خیابان باغ گلدسته برگزار می شود.

ساعت برگزاری: ۸ الی ۱۳
توضیح: رویتاک یک مجموعه همایش های ملی (و بزودی بین المللی) برای اشتراک گذاری ایده ها و تجارب است هدف از شکل گیری سلسله رویدادهای رویتاک، ایجاد یک رویداد متمرکز و مرجع برای سخنرانی افرادی است که با شعار ((ایده ها از تجربه ها شکل می گیرد)) بر صحنه ی رویتاک قرار خواهند گرفت. رویتاک بر روی چندین موضوع تمرکز دارد که شامل کارآفرینی، استارتاپ، تکنولوژی، آموزش، انتقال تجربه، علمی و فرهنگی، ورزشی، هنر و موفقیت می باشد. هدف دیگر این رویداد، استاندارد سازی رویدادهای مشابه انتقال تجربه بوده است.
آدر س وب سایت: www.rooytalk.ir
دانشجویان متقاضی استفاده از کد تخفیف دانشجویی با شماره ۳۳۸۰۱۴۹۱ تماس بگیرن