مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان > اخبار مرکز > در پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کار آفرینی : ارائه سه طرح شاخص توسط مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان

دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی، در پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کار آفرینی، دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان ، با ۳ طرح شاخص شرکت خواهد کرد.

نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی به منظور هم راستایی با سیاست های توسعه اشتغال در کشور و با هدف معرفی و آشنایی با توانمندی ها و دستاوردهای دانشجویان، کارمندان و کارآفرینان و توسعه کارآفرینی در میان دانشجویان و دانش­ آموختگان، توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان برگزار می­شود.

دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان، با ۳ طرح شاخص دستگاه جوجه کشی اتوماتیک، سامانه و بانک اطلاعاتی ثبت ایده های کارآفرینانه و سایت و اپلیکیشن صنایع غذایی سنت و برگزاری ۳ کارگاه آموزشی خلاقیت با شن و ماسه، سمینار آموزشی رهبری موفق کسب و کار و سمینار و کارگاه آموزشی ارز دیجیتال، حضور فعال خواهد داشت.

دانشجویان و دانش­ آموختگان دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان ۵۰ طرح نوآورانه خود را در ۱۴ غرفه در زمینه برق صنعتی، الکترونیک، ابزاردقیق،تراش و ریخته­ گری، فناوری اطلاعات،عکاسی و گرافیک و طراحی لباس به نمایش می گذارند.

گفتنی است؛ این نمایشگاه ۲۲-۱۹ آذرماه از ساعت ۱۸-۱۱ در محل سیتی سنتراصفهان، طبقه همکف، راهرو بین­ الملل، آتریوم مرکزی، آماده بازدید علاقمندان می باشد.