مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان > اخبار فرهنگی > ثبت نام بیست و دومین دوره عتبات دانشگاهیان

با احترام، به استحضار می رساند ثبت نام بیست و دومین دوره عتبات دانشگاهیان از ۲۷ بهمن ۹۸ آغاز شده و کلیه دانشگاهیان تا ۳ اسفند ۹۸ می توانند با مراجعه به سایت labbayk.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند. لازم به ذکر است اعزام دانشگاهیان از ۱۸ اسفند ۹۸ مصادف با ۱۳ رجب سالروز ولادت امیرالمؤمنین علی (ع) شروع می شود و تا ۲۷ فروردین ۹۹ مصادف با ۲۱شعبان ادامه خواهد داشت. ضمناً طبق اعلام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان زائران هوایی ۳ میلیون تومان و زائران زمینی یک و نیم میلیون تومان می توانند بعد از ثبت نام، قرعه کشی و قطعی شدن اعزامشان با ارائه مدارک به بانک مذکور وام دریافت کنند.
به پیوست پوستر اطلاع رسانی خدمتتان ایفاد می گردد، خواهشمند است دستور مقتضی جهت اطلاع رسانی دقیق به کلیه دانشگاهیان را مبذول فرمایید. پیشاپیش از زحمات جنابعالی کمال تشکر و امتنان را دارم.
باتشکر اداره هیئات مذهبی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه