مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان > اخبار مرکز > اولین المپیاد مهارتی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی

اولین المپیاد مهارتی دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی سراسر کشور با محوریت گام دوم دانشگاه، توسعه کیفی هدفمند و گسترش فرهنگ مهارتی در رشته های فناوری اطلاعات،ماشین ابزار و گرافیک به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی برگزار خواهد شد.المپیاد در دو مرحله استانی و کشوری برگزار میشود که بخش استانی به صورت آزمون کتبی و آنلاین است.

آزمون کتبی متمرکز و به صورت چهار گزینه ای و تشریحی (۳۰ سوال تستی و ۴ سوال تشریحی) در روز چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ در محل واحد های استانی برگزار می گردد.مرحله کشوری در سه روز از ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ و در استان مرکزی به صورت عملی برگزار خواهدشد. نفرات برتر مشمول تخفیف شهریه،جوایز ارزنده نقدی و همچنین اهدای گواهی صلاحیت حرفه ای میگردند.

دانشجویان می توانند با مراجعه به سایت ثبت نام المپیاد مهارتی به  آدرس https://olympiad.uast.ac.ir تا سوم اسفند ماه ۱۳۹۸  در المپیاد ثبت نام  و شرکت نمایند.چ