مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان > اخبار مرکز > اعلام نتیجه دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی-کاربردی مهر ماه سال ۱۳۹۹

به نام خدا

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی، به استحضار دانشجویان گرامی می رساند:

پذیرفته‌شدگان لازم است از روز یکشنبه مورخ ۹۹/۰۸/۱۱ به سامانه جامع آموزشی هم‌آوا دانشگاه به نشانی http://edu.uast.ac.ir مراجعه و نسبت به بارگذاری مدارک خود در سامانه اقدام نمایند و پس ازبارگذاری مدارک در روزهای تعیین شده با در دست داشتن مدارک به مرکز محل قبولی خود مراجعه نمایند.

ب) مدارک لازم برای ثبت‌نام:

۱) شش قطعه عکس (همانند عکس پرسنلی) پشت سفید تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری.

۲) دوسری تصویر تمامی صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.

۳) دوسری تصویر پشت و روی کارت ملی و اصل آن جهت مطابقت.

۴)  اصل گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه به انضمام دو  برگ تصویر آن.

۵) اصل کاربرگ ۱۰۲ (فرم تایید معدل) جهت دانش‌آموختگانی که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.

۶) اصل کاربرگ ۱۰۱ (گواهی اشتغال به کار) با امضا و مهر مقام مسئول، آخرین فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی یا قرارداد معتبر انجام کار و برای شاغلین نیروهای مسلح ارایه حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار از یگان مربوط برای پذیرفته‌شدگان متقاضی استفاده از سهمیه شاغل.

۷) مدرکی که وضعیت نظام وظیفه برادران مشخص نماید.(کارت پایان خدمت و معافیت فقط هوشمند باشد)

۸) رسید پستی درخواست تاییدیه تحصیلی(جهت درخواست تاییدیه تحصیلی باید با کپی کارت ملی و کپی مدرک دیپلم به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کنید .

آدرس دبیرخانه دانشگاه: اصفهان ـ دانشگاه صنعتی اصفهان ـ جهاددانشگاهی  کد پستی : ۸۴۱۵۶۸۳۵۱۲ و صندوق پستی: ۱۴۷-۸۴۱۵۵

***************************************************************************

با توجه به غیرحضوری برگزار شدن کلاسها و امتحانات این نیمسال عضویت و استفاده از سامانه زیر الزامی است:

Pسامانه آموزشی دانشجویان :    edu.uast.ac.ir (نام کاربری کد ملی و رمز عبور شماره شناسنامه)

Pسامانه برگزاری کلاسهای غیر حضوری : lms21.iastjd.ac.ir   (نام کاربری کد ملی  و رمز عبور کد ملی)

Pسامانه برگزاری امتحانات غیرحضوری (میانترم و پایان ترم):  exam.jde.ir (نام کاربری شماره دانشجویی و رمز عبور کدملی )

***************************************************************************

راه های ارتباطی مرکز