مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان > اخبار مرکز > اعلام نتایج دوره‌ مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای «ناپیوسته» نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ‌کاربردی مهر ماه سال ۱۳۹۹

به اطلاع پذیرفته‌شدگان نهایی پذیرش دوره‌ مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای «ناپیوسته» نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی‌-‌‌کاربردی مهرماه سال ۱۳۹۹ می رساند:

الف) براساس ضوابط مربوط به گزینش هر یک از رشته‌های تحصیلی گروه‌های آموزشی مختلف در پذیرش دوره‌های مذکور از بین متقاضیانی که حدنصاب لازم را احراز کرده‌اند، براساس اولویت کدرشته محل‌های انتخابی و ظرفیت‌های تخصیص داده شده به هر سهمیه، گزینش انجام و فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان در هر کدرشته محل استخراج گردیده است.

همه پذیرفته‌شدگان می بایست برای اطلاع از زمان ثبت نام از روز پنجشنبه مورخ ۹۹/۰۸/۱۵ به سامانه جامع آموزشی هم آوا دانشگاه جامع‌ علمی ‌– ‌کاربردی مراجعه نمایند و سپس با دردست داشتن مدارک مندرج در بند «ب» این اطلاعیه و با توجه به کدرشته محل قبولی به نشانی تعیین شده در جدول شماره (۵) دفترچه راهنمای پذیرش دوره‌های مذکور مراجعه نمایند.

یادآوری مهم:

همه پذیرفته شدگان می‌بایست در زمان مقرر برای ثبت نام به موسسه کد قبولی خود مراجعه نمایند. عدم ثبت نام در تاریخ تعیین شده به منزله انصراف از تحصیل آنان تلقی خواهد شد.

ب) مدارک لازم برای ثبت‌نام:

۱-شش قطعه عکس همانند پرسنلی پشت سفید تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری.

۲- یک برگ تصویر شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.

۳- یک برگ تصویر کارت ملی و اصل آن جهت مطابقت.

۴- اصل مدرک فوق دیپلم و یا کاردانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش به انضمام یک برگ تصویر آن.

۵- اصل کاربرگ ۱۰۱ (گواهی اشتغال) به کار با امضا و مهر بالاترین مقام مسئول، آخرین فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی یا قرارداد معتبر انجام کار (برای پذیرفته‌شدگان شاغل)

۶- اصل کاربرگ ۱۰۳ (فرم تاییدیه معدل) جهت فارغ‌التحصیلانی که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.

۷- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه متقاضیان را با توجه به بند ۲-۳ مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحه‌ ۴ و ۵ دفترچه راهنمای پذیرش مذکور مشخص نماید (برای برادران).