مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان > اخبار مرکز > اطلاعات مهم در خصوص آزمون متمرکز

در راستای برگزاری آزمون متمرکز موارد زیر اعلام  می گردد:

*آخرین مهلت ورود به سالن امتحانات راس ساعت۱۳ می باشد.بعد از این ساعت درهای سالن بسته میشود و اجازه ورود به سالن امتحانات داده نخواهد شد.

*کارت ورود به جلسه آزمون متمرکز دارای شماره صندلی از روز پنج شنبه مورخ ۳ بهمن در سامانه هم آوا فعال می باشد.لذا به همراه داشتن کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی عکسدار الزامی است.

*سوالات آزمون به صورت چهار گزینه ای و فاقد نمره منفی میباشد.

*به همراه داشتن مداد نرم مشکی و پاک کن در جلسه امتحان الزامی است.لازم است پاسخنامه با مداد نرم مشکی تکمیل گردد و امضا دانشجو در محل تعیین شده با خودکار درج گردد.

*به همراه داشتن هرگونه وسایل اضافی از جمله تلفن همراه،کتاب،کیف،جزوه،تبلت و هرگونه وسایل الکترونیکی توسط دانشجویان در جلسه آزمون به منزله تخلف محسوب می گردد.

*چنانچه دانشجویی در آزمون غیبت نماید به هیچ وجه آزمون مجدد برگزار نخواهد شد و منجر به درج نمره صفر می گردد.

برنامه امتحانات متمرکز

برخی از قوانین