مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان > اخبار مرکز > ارتقا رتبه مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان، در طرح جامع ارزیابی و سطح بندی سال ۱۳۹۹ که توسط معاونت نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال جاری صورت پذیرفته است موفق به ارتقا از رتبه سه به رتبه دو گردید. شاخص هایی همچون عملکرد آموزشی، فضای کالبدی، بهره گیری ازمدرسان خبره، تجربه ونحوه تدریس مدرسان، فعالیت های پژوهشی، کادر اداری و امور پرسنلی، کارگاه ها و آزمایشگاه ها و… در ارتقای سطح این مرکز موثر بوده است.

کسب این موفقیت را که مرهون تلاش تمامی دانشگاهیان می‌باشد، به مدرسان، دانشجویان و کارکنان محترم مرکز تبریک عرض نموده و آرزومندیم تا با تلاش، وفاق و همدلی در عرصه های مختلف زمینه شکوفائی بیشتر را در جهت ارتقاء کیفی، رشد و توسعه پایدار فراهم نموده تا بتوانیم شایستگی خود را در ارائه کیفی خدمات فرهنگی آموزشی به دانشجویان عزیز بیش از پیش به اثبات برسانیم.