مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان > اخبار فرهنگی > اداره هیئات های مذهبی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علمی کاربردی برگزار می کند: مسابقه مناجات خوانی و دعاخوانی به صورت مجازی

مسوول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علمی کاربردی اصفهان با اعلام این خبر گفت : این مسابقه ویژه برادران بوده و دانشجویان، مدرسین، کارکنان و همچنین فرزندان آنها امکان شرکت در آن را دارند.

حجه الاسلام والمسلمین حسین معصوم زاده افزود:  علاقمندان می بایست ‌برای شرکت در این مسابقه فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی را از طریق تلفن همراه و به صورت تصویری ضبط کرده و تا تاریخ ۲۶اردیبهشت ماه مصادف با بیست و یکم ماه رمضان به آدرس  ایمیل  nahadjame@uast.ac.ir ارسال نمایند.

معصوم زاده ضمن دعوت از کلیه مدرسین، دانشجویان و کارکنان دانشگاه برای شرکت در این مسابقه اظهار کرد: دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری پس از داوری آثار ارسالی به نفرات برتر به قید قرعه جوایزی اهدا خواهد کرد.