مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان > اخبار فرهنگی > آغاز ثبت نام پانزدهمین دوره مراسم معنوی اعتکاف دانشجویی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، حجت الاسلام والمسلمین وحید بلندی از آغاز ثبت نام پانزدهمین مراسم معنوی اعتکاف دانشجویی در دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد. حجت الاسلام بلندی در ادامه تصریح کرد: پانزدهمین مراسم اعتکاف رجبیه از تاریخ  ۱۸/۱۲/۹۸ الی ۲۰/۱۲/۹۸ و هم زمان با ولادت مولی الموحدین، حضرت علی علیه السلام، در مساجد منتخب سراسر کشور برگزار می شود.

وی افزود: کلیه دانشجویان این دانشگاه در سراسر کشور می توانند همزمان با آغاز دهه مبارک فجر از تاریخ ۱۲بهمن الی ۱۵ اسفند ماه ۱۳۹۸ با مراجعه به سامانه info.uast.ac.ir/etekaf در این مراسم ثبت نام کنند. معاون فرهنگی نهاد در پایان خاطر نشان کرد: این مراسم در صورت به حد نصاب رسیدن ثبت نام کنندگان برگزار خواهد شد.