مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان > اخبار مرکز > آزمون‌های متمرکز نیم سال دوم ۹۹-۹۸ دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت غیرحضوری برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از برگزاری برگزاری آزمون‌های متمرکز  نیم سال دوم  ۹۹-۹۸  این دانشگاه به صورت غیرحضوری

خبرداد.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی در این خصوص گفت: بر اساس مصوبه جلسه مورخ ۲۵/۰۳/۹۹ هیئت رئیسه این دانشگاه و با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در اماکن عمومی، مقرر شد آزمون‌های متمرکز پایان نیم‌سال دوم ۹۹-۹۸ به صورت مجازی و غیر حضوری در زمان‌های تعیین شده قبلی (۱۱لغایت ۱۷ مرداد) برگزار شود. لذا واحدهای استانی و مراکز آموزشی باید در این خصوص اطلاع‌رسانی‌های لازم را به مدرسان محترم و دانشجویان انجام دهند.

وی افزود: به منظور فراهم کردن زیر ساخت‌های لازم در حال آماده سازی سامانه‌ای برای برگزاری آزمون متمرکز غیرحضوری هستیم که شیوه‌نامه و دستورالعمل‌ اجرایی آن متعاقبا به واحدهای استانی اعلام خواهد شد.